Wednesday, 5 March 2014

Aku Blogger Baru 2014

Assalamualaikum !!

Tadi aku ber-blogwalking dan ternampak satu entri di blog brother amirkhalis pasal satu segmen yang dianjurkan oleh blogger Hasrul Hassan 

Aku pun tanpa segan dan silu terus join and hupdate blog !


klik banner untuk join !

About Outdated Panda

Sebenarnya blog ni dibuat pada penghujung tahun 2012 . 

Ya ya aku tahu aku macam tak layak tapi aku join jugak . 

Kenapa ?!!! *nada tak puas hati*


dengar penjelasan aku dulu 


Actually , baru akhir-akhir ni aku mula aktif berblogging .
Baru mula sertai segmen . Baru mula ber-blogwalking . 

Kalau dahulu memang takde makne nye iolls nak buat semua tu .

So kira iolls ni blogger baru jugak lah kan ?
blogger baru nak bertatih :D

Post-post di blog ni semuanya random .

Kadang-kadang tu aku tulis entri nada serious .
Kadang tu aku sendiri pun tak faham aku naip apa.

Kadang-kadang entri kat sini dalam bahasa inggeris .
Kadang-kadang dalam bahasa melayu .

Kadang tu pencemaran bahasa berleluasa . So harap maaf kalau uolls tak suka :P

Tapi hopefully ada manfaat yang uolls boleh kutip dari blog ni ye.

Silalah kerling-kerling post-post yang lain kat sini .

Selamat berkenalan :D

sekadar gambar hiasan
adíos


14 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Selamat bersegmen n gud luck :)

    ReplyDelete
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Selamat bersegmen semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. As-Salam. Terima kasih kerana sudi join segmen saya ni ..

    Senarai nama blogger baru yang menang wnag tunai telah ada ... jadi singgahlah. Mana tahu mungkin anda salah seorang daripada 5 pemenang bertuah tu....

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  4. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 28
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. selamat berkenalan di dunia blog.. Semoga blog ini mendapat tempat di hati pembaca. InsyaAllah

    ReplyDelete
  6. terima kasih ke blog saya sebelum ke blog HH hahaha :D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...selamat bersegmen...:)

    ReplyDelete
  8. blogwalking sini,done follow =)
    blogger baru..ayielifememory.blogspot.com

    ReplyDelete